Liga 1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // VIDEO De ce a fost Harlem Gnohere lăsat în afara lotului? Varianta lui Bogdan Argeș Vintilă: „Acum pot să vă spun!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 September 2019

FCSB s-a impus în deplasarea de la Craiova, scor 1-0. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) susține că Harlem Gnohere (31 de ani) nu a fost lăsat în afara lotului din motive de greutate.

Atacantul Harlem Gnohere are aproape 100 de kilograme și a fost singurul care a depășit targetul de greutate la proba impusă de Gigi Becali. Bogdan Vintilă a declarat în conferința de presă că adevăratul motiv al absenței francezului este nașterea fiicei sale.

„Îmi aparține total decizia de a nu-l lua pe Gnohere la Craiova. Am discutat cu Harlem, știe ce vreau de la el. Acum pot să spun, nu am vrut să deschid subiectul înainte. A avut un eveniment foarte fericit în familie. Mai are o fetiță. A fost plecat să își vadă fetița. A lipsit două zile de la pregătire. Toată lumea a zis că e gras. Are un surplus de greutate, dar nu de asta nu a fost în lot. Pe această cale îi doresc sănătate fetiței”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă.  

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.