Liga 1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Edi Iordănescu a spus tot: „Asta e supărarea mea!” » Ce probleme are la Gaz Metan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 septembrie 2019

Gaz Metan a pierdut primul joc din acest sezon, 1-4 cu Viitorul. După meci, antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat nemulțumit de faptul că nu are suficienți jucători.  
 

„Au fost conferințe în care eram supărat și nu am vrut să spun de ce. Sunt într-o situație delicată. Trebuie să fac multe improvizații. E greu să aspiri la play-off și să fii nevoit să faci improvizații și să inventezi poziții. Noi avem doar un fundaș dreapta, care până acum a fost accidentat. Am fost nevoit să-l folosesc pe Romeo pe acel post. După plecarea lui Crețu la Steaua nu ne-am întărit.  

Am avut doar doi fundași centrali azi. Am venit azi fără Marius Constantin. Dacă se întâmpla ceva cu Larie sau Popa, trebuia să inventez un fundaș. În lot sunt doar trei fundași centrali. În plus, doar Buș e atacant central. Cardoso și Olaru nu sunt atacanți centrali. Asta e supărarea mea cea mai mare. Pentru play-off trebuie un lot mai mare, trebuie să ai soluții și pozițiile acoperite”, a declarat Edi Iordănescu la Look Sport. 

„Fotbalul e nedrept” 

Iordănescu a vorbit și despre duelul cu Viitorul și despre greșelile făcute de jucătorii săi. 

„Jocul e construit din momente, are 90 de minute. Fotbalul e nedrept. Luați statistica și vedeți ocaziile. Portarul advers a prins o zi excepțională. Simțeam că indiferent de ce facem, mingea nu intra în poartă. E frustrant! Am avut ocazii mari. Am ratat din toate pozițiile. Asta e.  

Am fost naivi în apărare. Ne-am pierdut capul. N-a fost seara noastră. Dar dacă dăm rezultatul la o parte, putem spune că Gaz Metan a avut momente bune de joc. E bine că suntem sus în clasament. Trebuie să depășim acest moment și să ne recuperăm pentru meciul contra Craiovei”, a adăugat Iordănescu jr. 

Vezi și: 

VIDEO Spectacol în ultimul meci al etapei! Gabi Iancu, cu o dublă, și Căbuz, eroii echipei lui Hagi » Cum arată clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.