Liga 1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Gică Hagi, anunț categoric pentru FCSB și rivalele din Liga 1: „Gata! Nu mai fac asta” » Schimbare radicală la Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 septembrie 2019

După victoria cu Gaz Metan, 4-1, Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a anunțat că schimbă strategia clubului.

Astfel, „Regele” a anunțat că Viitorul va vinde în Liga 1 doar jucătorii de care nu e mulțumit, dorind să transfere doar în străinătate. 

„Voi crește nivelul salariilor” E competiția mare. Nu mai dăm jucători în România. Încercăm să fim competitivi să ne luptăm cu celelalte echipe.  Primesc oferte, dar cluburile uită de ele după aceea. Vor să-i ia pe bani puțini pe jucători. În România dăm doar jucători liberi, de care nu suntem mulțumiți. Încercăm să-i vindem doar în străinătate.

Eu nu am baghetă magică. Eu nu am bani și trebuie să-i prind pe jucători. Sunt hunter! Știu toți jucătorii din Liga 1 și Liga 2. Când pot, când vor să vină și acceptă limita salarială, îi aduc”, a spus Gică Hagi la Look Sport. 

În Liga 1, FCSB și CSU Craiova sunt echipele care au cumpărat jucători crescuți de Viitorul, în timp ce ofertele făcute de CFR Cluj au fost refuzate.

VEZI ȘI: 

VIDEO Spectacol în ultimul meci al etapei! Gabi Iancu, cu o dublă, și Căbuz, eroii echipei lui Hagi » Cum arată clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.