Liga Campionilor

INTER - SLAVIA PRAGA // VIDEO Italienii avertizează în legătură cu Nicolae Stanciu: „Atenţie! Te-a speriat deja în 2012”

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 17 September 2019

Atacantul român Nicolae Stanciu (26 de ani) e văzut de Gazzetta dello Sport marele pericol al Slaviei. Italienii şi-au amintit de meciul mare făcut de el cu Vasluiul pe San Siro (scor 2-2 cu Inter Milano), unde a marcat din penalty în play-off-ul Europa League. 

  • Inter - Slavia Praga se joacă în grupele Ligii Campionilor, astăzi, de la ora 19:55.

Interul lui Conte debutează diseară în grupele Ligii cu Slavia şi presa italiană avertizează asupra pericolului Stanciu. 

"Atenţie! Starul român al cehilor te-a speriat deja în 2012 în play-off-ul pentru Europa League. Aerul european îi face bine, în 52 de meciuri în Ligă şi EL marcând 12 goluri şi oferind 5 assisturi. Botezul cu gol a venit chiar pe San Siro, pe 30 august 2012, când i-a făcut să sufere groaznic pe nerazzurri pentru calificare. 

Stanciu a înnebunit defensiva lui Stramaccioni în prima jumătate de oră, deschizând scorul dintr-un penalty pentru Vaslui. Antrenorul a fost atât de impresionat de talentul românului că l-a adus la Sparta, transferându-l de la Anderlecht pentru 4 milioane de euro", l-a lăudat La Gazzetta dello Sport pe mijlocaşul de 26 de ani.

Specialist la loviturile libere

Nicolae este comparat de cotidianul roz cu Hagi: "Aminteşte puţin de Gică, înscriindu-se în marea tradiţie a trequartistilor români, mai ales că e apropiat şi ca înălţime, 1,69. Este foarte rapid în a se insinua în spaţiile apărării adverse şi şutează neaşteptat, anticipând fundaşul ca la fotbalul în cinci. Specialitatea lui, loviturile libere, fie directe, pe care le execută cu dreptul căutând bara a doua cu efect, fie că centrează de pe aripă în mijlocul careului cu o traiectorie înşelătoare". 

VEZI ȘI:

NAPOLI - LIVERPOOL // Jurgen Klopp, în fața unui scenariu apocaliptic: „Dacă înnebunești și iei droguri, eu nu te mai pot ajuta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.