Liga 1

VIDEO Florin Talpan râde de jucătorii de la FCSB: „Au strigat «Forza Steaua» pentru a ne încuraja! Le spun «Capul sus», chiar dacă nu mai au șanse la titlu”

Florin Talpan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 septembrie 2019

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a ironizat jucătorii de la FCSB după victoria obținută cu CS Universitatea Craiova, 1-0. 

La finalul meciului, jucătorii de la FCSB au scandat în vestiar „Steaua București”, iar Florin Talpan le-a mulțumit ironic că încurajează echipa din Liga a 4-a. 

„Am aflat și eu despre gestul celor de la Fotbal Club Fcsb. Sunt sigur că au strigat «Forza Steaua» în vestiar pentru a ne încuraja pe noi și pentru a ne felicita pentru parcursul bun din campionat și din Cupa României. Știm că mulți dintre ei sunt steliști, că ne urmăresc și că se interesează de fiecare meci al nostru. 

Le mulțumim pe această cale. Vreau de asemenea să le transmit și eu un mesaj. Vreau să le spun «capul sus!». Știu că nu trec printr-o perioadă prea bună în aceste momente și că nu mai au nicio șansă la campionat. Dar titlul nu e totul. Important este să se simtă ei bine”, a fost mesajul lui Florin Talpan. 

În prezent, CSA Steaua este lider în Liga 4, cu 15 puncte în 5 etape. În Cupa României, Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în turul 4. 

Citește și: 

Am ajuns cel mai jos posibil! Toate echipele care ne vor reprezenta în Europa vor începe din primul tur preliminar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.