Liga 1

EXCLUSIV Boloni regretă atacul la adresa lui Mihai Stoica » Scrisoarea sinceră a lui Loți prin intermediul GSP + MM a reacționat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 septembrie 2019

Ladislau Boloni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, a oferit, din proprie inițiativă, o reacție pentru Gazeta Sporturilor după interviul acordat în urmă cu câteva luni jurnalistului GSP Eduard Apostol.

UPDATE: Mihai Stoica a reacționat după ce a citit scrisoarea lui Boloni: „Doar mari campioni pot avea un astfel de discurs. Respect, Bölöni Laszlo!”, a postat MM pe pagina sa de Facebook.

______________________________________

Boloni regretă că a folosit cuvântul „pușcăriaș” atunci când s-a referit la fostul director de la FCSB, Mihai Stoica.

SCRISOAREA LUI BOLONI PENTRU GAZETA SPORTURILOR

„La începutul anului, in ianuarie, GSP a publicat un interviu amplu cu mine. Cu această ocazie, câteva persone amintite în interviu au avut reacții nervoase la cuvintele mele, neobișnuit de curajoase, dar sincere. Aceste reacții nervoase m-au făcut ca imediat să recitesc textul de câteva ori. Eduard Apostol, jurnalistul, foarte corect a folosit cuvintele mele, deci nu am nimic  să-i reproșez. Reacțiile negative nu m-au deranjat. Totuși, imediat am simțit că folosirea unui cuvânt a fost o mare greșeală din partea mea. 

In articol, tangențial, s-a vorbit și despre domnul Mihai Stoica. În legătură cu el am greșit. Am folosit cuvântul «pușcăriaș», și indiferent ce s-a întâmplat în viață, nu aveam dreptul la o asemenea expresie. Un cuvânt rău folosit provoacă pagube mai mari decât o palmă. Acest cuvănt rănește, chiar umilește. Imediat am regretat și regret și acum că m-am folosit de el. 

Am încercat să-mi repar greșeala. L-am căutat de mai multe ori la telefon. Prin SMS și mesaj vocal l-am înștiințat că, de pe telefonul cu număr francez, Bölöni L. dorește să discute cu el. Nimic. Niciun răspuns.  Poate și-a schimbat numărul de telefon. Poate că nu mai dorea să vorbească cu mine. În acest din urmă caz, îl înțeleg pe deplin. 

Știu că înaintea derby-ului Craiova - Steaua, M. Stoica a avut o intervenție la TV. Această intervenție a dânsului mi-a dat ideea să mă întorc din nou spre el și să-mi exprim prin această cale regretul pentru cuvântul folosit. Sper ca de data asta să mă audă și să mă înțeleagă. 

Și viața continuă...”

Ladislau Boloni

VEZI ȘI:

FCSB // EXCLUSIV MM Stoica se roagă de Gigi Becali și de Digi să-l ia înapoi » Fostul oficial, reacție ironică pe Facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.