Liga 1

EXCLUSIV Florin Talpan, replică după ironia lui Helmuth Duckadam: „Aici ar trebui să intervină chiar angajatorul lui, Gigi Becali”

Articol de Alin Grigore  —  miercuri, 18 septembrie 2019

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a dat o replică lui Helmuth Duckadam, după ce legendarul portar al roș-albaștrilor l-a ironizat print-o postare pe Facebook.

„Îl respect și îl voi respecta mereu pe domnul Duckadam. Dumnealui a făcut foarte mare performanță la Steaua, iar inspirația lui a avut o contribuție majoră la aducerea trofeului Cupei Campionilor Europeni în vitrina clubului nostru.

Însă dumnealui a jucat pentru clubul nostru, Steaua București. Nu a jucat niciodată pentru Fotbal Club FCSB, echipă înființată în 2003. Noi avem hotărâri judecătorești care demonstrează acest lucru și, dacă dumnealui dorește, i le putem arăta. E păcat ca domnul Duckadam să dezinformeze suporterii. Fotbal Club Fcsb nu este Steaua București. Nu a fost niciodată și nici nu o să fie, nici măcar între paranteze. 

Îl aștept pe domnul Duckadam la club, dacă dorește lămuriri în ceea ce privește identitatea clubului la care lucrează. Îi pot arăta că doar noi deținem marca, numele și palmaresul Stelei. Deși, aici ar trebui să intervină chiar angajatorul dumnealui. Însă probabil că Gigi Becali știe că nu are cum să le demonstreze nici angajaților săi că echipa sa e Steaua București, așa cum nu a demonstrat nici în sălile de judecată, în cele 16-17 procese pe care le-a pierdut împotriva mea”, a declarat Florin Talpan pentru GSP.ro.

Ce a spus Duckadam

„Eram îngrijorat...
De cateva luni, nu am mai auzit nimic de dl. Talpan.
Ma bucur ca a reaparut dupa victoriile Stelei (a se citi FCSB) contra celor de la Viitorul si Craiova.
Sper sa fie la fel de bucuros dupa jocul cu CFR, cum a fost si dupa victoria noastra contra celor de la Craiova.
Numai bine!”, a scris Duckadam în descrierea fotografiei cu Talpan în tribunele arenei din Ghencea. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.