Europa League

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 septembrie 2019

CFR Cluj a trecut de Lazio, scor 2-1. Ciprian Deac și Bilel Omrani, marcatorii celor două goluri ale campioanei României, visează la calificarea în „șaisprezecimile” de finală.

„În prima repriză nu ne-a ieșit nimic. Am fost crispați. Au controlat jocul, dar bine că am reușit să marcăm. Ne-am trezit după pauză, ne-am creat ocazii. Asta e adevărata față a CFR-ului! 

Nu prea e important sistemul de joc atât timp cât noi ne dăruim pe teren. Am câștigat pentru că ne-am dorit foarte mult. 

Omrani ăsta e! E un om decisiv, de valoare, care marchează atunci când trebuie. Suntem pe primul loc momentan, dar mai avem încă cinci meciuri. Ne dorim să ieșim din această grupă. Ar fi o adevărat performanță”, a declarat Ciprian Deac la TV Digi Sport. 

„A fost o victorie importantă împotriva lui Lazio, o echipă mare. Sunt foarte fericit. Trebuie să accept faptul că nu am fost titular. Mister Petrescu mi-a zis să fiu pregătit, că pot intra oricând și că voi face diferența! Sperăm să rămânem pe primul loc” - Bilel Omrani

Vezi și:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO + FOTO Ce campioană avem! CFR revine incredibil și o învinge pe Lazio la Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.