Europa League

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Petrescu a trecut la 5-3-2 și i-a bulversat pe italieni: „Eram făcut praf dacă pierdeam!”+ De ce a fost Omrani rezervă: „Nu joci dacă faci așa ceva!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 septembrie 2019

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1, și conduce grupa E din Europa League. Dan Petrescu a vorbit despre schimbarea sistemului în 5-3-2 și despre motivul pentru care Bilel Omrani, autorul golului decisiv, a început partida din postură de rezervă.

,,Când schimbi radical sistemul trebuie să ai și puțin noroc. Nu poți schimba ce ai lucrat în doi ani de zile, sistemul 4-3-3, și să aștepți rezultate imediate. Când adversarul joacă cu 2 atacanți de valoare, trebuie să ai trei fundași centrali. Așa consider. Celtic sau Slavia au avut un singur atacant, atunci am jucat și noi cu doi fundași centrali. 

Știam că toată lumea mă va face praf dacă pierdeam. Mi-am asumat asta! Ei au fost mai buni în prima repriză. Cred că am mai avut un penalty în partea secundă. Ei au mai avut o singură șansă să ne dea gol”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu Lazio la TV Telekom Sport. 

De ce a fost Omrani rezervă

Tehnicianul a explicat de ce l-a ținut pe bancă pe Omrani: „El a avut și niște probleme înainte meciului. Toată lumea știe că cine nu face ce vreau eu, pierde echipa. El nu s-a antrenat cum trebuie o zi sau două în debutul săptămânii și a pierdut echipa. Indiferent cum te cheamă, nu joci la CFR în condițiile astea”

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio 2-1
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

Vezi și:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO + FOTO Ce campioană avem! CFR revine incredibil și o învinge pe Lazio la Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.