Liga 1

FCSB - CFR CLUJ // Dan Petrescu dă din casă! A anunțat deja tactica pentru derby: „N-am de ales, SCHIMB TOT!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 septembrie 2019

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1, iar duminică se deplasează la București, pentru derby-ul din Liga 1 cu FCSB. Dan Petrescu afirmă că va schimba întreaga echipă.

  • FCSB - CFR Cluj e duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Jucătorii campioanei României au depus un efort consistent împotriva italienilor de la Lazio, iar Dan Petrescu le va oferi șansa să se odihnească în week-end. Cel mai probabil, titularii de astăzi vor urmări partida alături de „Bursuc”, suspendat încă trei partide în Liga 1. 

„Îți trebuie spirit, atitudine și puțin noroc ca să obții o astfel de victorie contra unei echipe ca Lazio. Mai e mult până departe. Mai avem cinci meciuri în grupă. Acum trebuie să ne gândim la meciul de duminică, cu FCSB. Cred că va trebui să schimb toată echipa. Așa și voi face. Poate doar Traore și Omrani să joace titulari, pentru că au jucat doar o repriză azi”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Cum ar putea arăta CFR în meciul cu FCSB: Arlauskis - Butean, Pașcanu, Vinicius, Peteleu - Itu, Hoban, Culio - Golofca, Omrani, Pereira

Cum a arătat CFR în meciul cu Lazio: Arlauskis - Peteleu, A. Burcă, Boli, Cestor, Camora - Bordeianu, Djokovic, A. Păun - L. Traore, C. Deac 

Vezi și: 

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.