Europa League

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Emmanuel Culio, euforic după victoria campioanei: „E o seară la fel de frumoasă ca atunci când am bătut-o pe AS Roma în Ligă”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 20 septembrie 2019

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1. Argentinianul Emmanuel Culio (36 de ani) a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon 10 meciuri. A fost introdus în minutul 83, în locul lui Alexandru Păun. 

„E foarte important s-o batem și pe FCSB în campionat. E o seară frumoasă, la fel de frumoasă ca atunci când am bătut-o pe AS Roma în Italia, în grupele Champions League.

Nici n-am văzut bine golul al doilea, eram pe margine și a țipat lumea în jur. «Ce s-a întâmplat? Ce e?», am întrebat. «E gol!». Și atunci m-am bucurat și eu.

Grupa e foarte grea, trebuie să rămânem lucizi, fiindcă drumul până la calificare rămâne lung și greu. Prima repriză a fost una slabă pentru noi. A contat mult că Deac a egalat, din acel moment CFR a căpătat încredere și a jucat bine în partea a doua, cu personalitate”, a declarat Emmanuel Culio după meci.

„Eu am lipsit o lună, așa că nu am ritmul necesar pentru a juca un meci întreg. Încet, încet voi reveni la forma cea mai bună și o să pot juca mai mult de un sfert de oră, douăzeci de minute” 
- Emmanuel Culio

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.