Stranieri

Giovanni Becali, poveste fabuloasă cu Adrian Mutu și Daniel Pancu: „L-a ținut la băut după meci! I-am zis «Bă, asigură-te că se urcă în avion!»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 septembrie 2019

Ioan Becali, un apropiat al lui Adrian Mutu, a vorbit despre fostul atacant și a povestit un episod petrecut în 2003, cu el și Daniel Pancu, după un Chelsea - Beșiktaș 0-2, din grupele UEFA Champions League. 

„Cu Mutu mă îmbrățișez de 20 de ani. Am avut certuri, dar ne-am împăcat. E un băiat bun, chiar dacă mi-a făcut multe. Odată, l-a ținut pe Pancu la băut după un Chelsea - Beșiktaș. După meci, m-a sunat Mircea Lucescu și mi-a zis «Bă, nu-l găsesc pe Pancu. Nu a venit la avion, am plecat fără el». 

L-am căutat pe Pancu, l-am sunat pe Mutu. L-am pus pe unul care era prieten cu Mutu să-l caute. Am dat de Mutu și i-am zis «Bă, bagă-l pe Pancu în avion! Asigură-te că e în avion». Câte mi-a făcut el mie...”, a declarat Becali la TV Digi Sport. 

„Am vorbit 3 ore cu Mourinho despre Mutu” 

Becali a vorbit și despre perioada petrecută de Mutu sub comanda lui Jose Mourinho. 

„Când a venit Mourinho la Chelsea am vorbit 3 ore cu el despre Mutu. Ranieri, înainte să plece, a lăsat o listă cu toți jucătorii. Despre Mutu a spus că are calități, că poate decide singur un meci, dar că trebuie atenție la viața privată. 

Mourinho a auzit tot despre Mutu. Erau și poze cu escapadele lui. La un moment dat, Mourinho s-a săturat și l-a trimis pe Mutu la controlul antidoping. Ca să nu-l umilească, nu l-a trimis singur pe Mutu, ci cu încă doi. Și doar Adrian a ieșit pozitiv cu cocaină”, a adăugat fostul impresar.

Citește și: 

Giovanni Becali, deranjat de atitudinea lui Ștefan Radu: „Trebuia să-mi spună înainte” » Ce echipe l-au dorit în vară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.