Diverse

S-a încercat transferarea lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia » Care este starea tânărului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 septembrie 2019

Mario Iorgulescu, 24 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală. Familia a încercat să-l transfere la o clinică din Italia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă din cauza unei defecțiuni a aeronavei cu care urma să fie transportat, acest lucru nu a fost posibil, au declarat surse medicale pentru Mediafax.

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Potrivit sursei citate, există recomandarea din partea medicilor ca fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia. Starea lui Iorgulescu jr este, în continuare, gravă. 

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accidentat rutier grav, în urma căruia un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, iar Mario a fost internat la Spitalul Elias. La prima analiză avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. (Detalii AICI)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.