Liga 1

ASTRA - DINAMO 3-2 // VIDEO Constantin Budescu nu se așteaptă să fie convocat de Contra: „Voi m-ați forțat de fiecare dată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 September 2019

Constantin Budescu (30 de ani) a reușit „dubla” în meciul cu Dinamo, scor 3-2, dar a încasat un cartonaș roșu. Totuși, acesta s-a liniștit când a aflat că nu va sta în următoarea etapă din Liga 1, ci în meciul din Cupa României, cu Flacăra Horezu.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„M-am simțit bine. Cred că toți am jucat bine în această seară. Ne doream foarte mult victoria în această seară. Mi-am ajutat echipa. Înainte de meci am vorbit că trebuie să câștigăm cu orice preț.  

Și eu eram dezamăgit că am luat roșu. Am țipat pe aici pe hol, nu știu la cine, îmi cer scuze. După am aflat că o să stau în Cupă și este mai bine. Eram mai mult supărat pentru că nu știu dacă am luat vreun roșu și a fost urât, dar m-am mai liniștit acum”, a spus Constantin Budescu, după meci.  

Întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională, Constantin Budescu a răspuns extrem de sincer. Mijlocașul nu se așteaptă să fie convocat de Cosmin Contra: „Mai rar cu naționala eu. De câte ori am fost pe acolo m-ați forțat voi. Am jucat un meci jumate și vorbim despre națională? Important e să joc meci de meci la echipa de club”.

VEZI ȘI: 

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.