Liga 1

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Florin Tănase a reacționat după criticile lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 September 2019

Florin Tănase a reacționat după ce Gigi Becali l-a criticat public la finalul meciului dintre FCSB și CFR Cluj, scor 0-0.

Vă dați seama că nu ne pică bine criticile, dar suntem obișnuiți”, a declarat Florin Tănase la TV Look Sport. Becali l-a numit acum „aerian” și l-a acuzat pe „decar” că nu știe fotbal, după ce la startul sezonului îl considera omul-cheie de pe teren. 

Fotbalistul roș-albaștrilor a vorbit și despre joc: „Puteam marca la ultima fază (n.r. mingea trimisă în bară de Iulian Cristea), dar până la urmă a fost un rezultat echitabil. A fost decizia antrenorului de a mă ține pe bancă. Nu pot comenta, trebuie să mă adaptez și să intru și de pe bancă”.  

CRITICILE LUI GIGI BECALI DUPĂ MECI:

„În Cupă probabil vom juca cei care n-am jucat prea mult până acum. Cupa e obiectivul nostru. Probabil gazonul își va reveni în 2-3 săptămâni. Noi sperăm să se rezolve cât mai repede. CFR nu e de nebătut”
- Florin Tănase

Matchpreview Metaloglobus - FCSB

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Florin Tănase: „Nu stăm după el să învețe fotbal! E aerian!” + „N-avem anvergură”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.