Liga 1

VIDEO GSP LIVE Marius Croitoru a explicat de ce a scăzut forma Botoșaniului în ultima vreme: „Jucătorii veneau la mine și-mi spuneau că au oferte”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 septembrie 2019

FC Botoșani e într-o scădere evidentă de formă, după înfrângerea de ieri cu Chindia Târgoviște, scor 0-3. Marius Croitoru a explicat la GSP Live de ce scăzut echipa sa atât de mult, deși a avut un început de campionat aproape perfect. 

„Mulți jucători au fost dereglați de parcursul bun de la începutul sezonului. Mulți jucători veneau și-mi spuneau că vor să plece pentru că au oferte. E adevărat că au plecat Golofca și Soiledis, dar oferte au avut mai mulți jucători. E foarte greu să-i las pe toți să plece. 

Botoșaniul nu e un club care să-și permită să dea salarii mari, așa cum aveau oferte băieții. Le-am spus că aceste lucruri bune din viața lor se datorează faptului că au muncit”, a declarat Marius Croitoru la GSP Live.

FC Botoșani a început sezonul foarte bine și s-a aflat în partea superioară a clasamentului, dar înfrângerile și egalurile din ultima vreme au dus echipa pe locul 8, cu 12 puncte.

Citește și:

VIDEO+FOTO FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-3 » Cronică Andrei Crăițoiu: „I-a lăsat fără grai”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.