Altele

UPDATE Parchetul a emis un comunicat cu privire la transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din străinătate: „Informarea solicitată nu ne-a fost comunicată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 septembrie 2019

Mario Iorgulescu, 24 de ani, a fost scos din România și dus la tratament într-un stat membru al Uniunii Europene. 

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

UPDATE // Parchetul de pe lângă Tribunalul București a precizat că transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate nu va opri ancheta:

„În cursul zilei de vineri, 20 septembrie 2019, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii Spitalului Elias au transmis foaia de observaţie medicală a pacientului, întocmită până la momentul respectiv. În dimineaţa acestei zile, procurorul de caz a fost informat telefonic cu privire la faptul că este în curs procedura de transfer a pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias referitoare la procedura de transfer realizată. 

Până la acest moment, informarea solicitată nu ne-a fost comunicată. Precizăm că actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică desfăşurarea în continuare a urmăririi penale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Familia a decis să-l ducă pe Mario Iorgulescu la un tratament în afara țării, deși recomandarea doctorilor de la Spitalul Elias, unde a fost internat fiul președintelui LPF, a fost să rămână în România, scrie G4Media

Conform sursei citate, procurorii ar fi fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară după ce acesta a trecut granița. Anchetatorii au vrut să-l audieze pe Mario joia trecută pentru a-l pune sub învinuirea de omor, dar medicii Spitalului Elias s-au opus pe motiv că starea medicală nu-i permite acest lucru. Dacă acesta era pus sub învinuire, procurorii ar fi putut lua măsura preventivă de a-i interzice acestuia să părăsească țara.

Fiul lui Gino Iorgulescu era sub influența băuturilor alcoolice și sub influența substanțelor psihotrope în momentul în care a produs accidentul soldat cu un mort pe Șoseaua Chitilei. 

Comunicatul de presă al Spitalului Elias

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. (Detalii AICI)

Citește și:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.