Media

Ovidiu Ioanițoaia, emisiune săptămânală pe GSP.ro!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 September 2019

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, va fi gazda unei emisiuni săptămânale, ce va fi difuzată din octombrie pe www.GSP.ro. 

Emisiunea se va numi “Prietenii lui Ovidiu” și se va baza pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Vor fi apariții săptămânale, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, din ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Invitații vor fi oameni foarte interesanți și voi căuta să aflu de la ei lucruri pe care nu le-au mai spus – Ovidiu Ioanițoaia 

Ovidiu Ioanițoaia, jurnalist cu peste 50 de ani de experiență și unul dintre cei mai respectați oameni din presa română, a condus toate cele 3 ziare de succes post-decembriste – Sportul Românesc, ProSport, Gazeta Sporturilor. La mijlocul anilor ’90 a lansat “Procesul Etapei”, care avea să devină emisiunea cu cea mai mare audiență din România. După 8 ani, show-ul s-a mutat la Antena 1, sub numele de “Recursul Etapei”, continuând încă 10 sezoane. Ioanițoaia a realizat și “Tribuna Zero”, la Europa FM, vreme de aproape 15 ani.  

Editorialele lui Ovidiu Ioanițoaia apar zilnic în ziarul Gazeta Sporturilor și pe GSP.ro, secțiunea Blogsport.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.