Liga 1

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 September 2019

Gheorghe Hagi, 54 de ani, tehnicianul celor de la Viitorul, a susținut o nouă conferință de presă în care nu a menajat pe nimeni din fotbalul românesc. A fost rândul lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, să fie luat la țintă de „Rege”. 

Implicat direct în lupta pentru titlu, Hagi s-a luat de Becali, taxând declarațiile războinice cu care latifundiarul a anunțat revenirea FCSB-ului în cursa pentru campionat: 

„Va fi o luptă în clasament, dar trebuie să fie bazată doar pe fotbal. Arbitrii să fie imparțiali, suporterii să vină la stadion, iar antrenorii să facă strategii. 

Șeful Stelei a zis că e război, eu zic luptă. În război se întâmplă lucruri mai puțin plăcute. Îi transmit că în sport se spune «a lupta». A început lupta și suntem pregătiți de luptă, nu mi-e teamă de ce spune Gigi Becali!”, a spus Gică Hagi, în conferința de presă de aseară.

După 10 etape, Viitorul e pe locul 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu liderul CFR Cluj, însă cu un golaveraj mai slab. FCSB e abia pe locul 9, cu 11 puncte. 

Totuși, clubul lui Gigi Becali e în continuare o amenințare pentru Hagi: roș-albaștrii i-au administrat Viitorului unica înfrângere din acest sezon, 1-2, pe 1 septembrie. 

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

Vezi și: 

Hagi, mai nervos ca niciodată: „A început războiul! Obiectivul lor era să-l elimine pe Hagi” + „Anul trecut au vrut să-l termine pe Ianis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.