Tenis

Planul Biancăi Andreescu după ce a fost depășită de Simona Halep: „Dacă sunt sănătoasă, cred că pot să fac lucruri și mai mari în acest sport”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2019

Bianca Andreescu (19 ani), cea care până azi ocupa locul 5 WTA, tocmai a fost depășită în clasamentul live al WTA de Simona Halep (27 de ani), însă jucătoarea din Canada nu-și face probleme. 

„Unul dintre cei mai mari dușmani pe care îi poate avea un sportiv sunt accidentările. Nu cred că vreunui sportiv îi place să stea și să-i urmărească pe alții jucând atunci când e accidentat. 

Obiectivul principal pe care îl am este să rămân sănătoasă pentru că am fost deja accidentată o lungă perioadă de timp în cariera mea scurtă. Dacă sunt sănătoasă, cred că pot să fac lucruri și mai mari în acest sport”, a spus Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu ocupă locul 6 în clasamentul live, în timp ce Simona Halep a trecut pe poziția a cincea. Clasamentul va fi actualizat începând cu săptămâna viitoare. Canadianca va reveni în circuit cu ocazia turneului de la Beijing, care se va desfășura în perioada 30 septembrie - 6 octombrie. 

Simona Halep s-a calificat în această dimineață în turul III de la Wuhan, după victoria în minimum de seturi izbutită în meciul cu Barbora Strycova (33 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-2. (Detalii AICI)

Halep va juca împotriva kazahei Elena Rybakina (20 de ani, 50 WTA), câștigătoarea de la București din acest an, care a trecut în trei seturi de tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 54 WTA), scor  6-1, 6-7 (3), 6-2.

Citește și:

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA 6-3, 6-2 // Prima reacție după calificarea în „optimi” la Wuhan: „Am jucat mai bine decât anul trecut, sunt fericită”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.