Nationala

VIDEO Gică Hagi se ia de toată lumea pentru tricoul cu numărul 10 de la națională: „Eu mi-am ieșit din minți?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2019

Gică Hagi (54 de ani) a fost foarte nervos la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași, 2-1, și a criticat pe toată lumea. 

Printre cei luați în colimator au fost selecționerul Cosmin Contra și presa din România pe motiv că tricoul cu numărul 10 al naționalei e purtat de orice jucător, la întâmplare. 

„Când am spus declarația legată de tricoul cu numărul 10 s-a spus că mi-am ieșit din minți. Eu mi-am ieșit din minți, domnilor? Eu care am făcut ce am făcut în România în 10 ani, privat? Eu mi-am ieșit din minți? Atunci voi nu v-ați ieșit din minți? Cei care scrieți pe site-urile alea și dați titlurile alea, nu v-ați ieșit din minți? 

Ar trebui după ce vorbesc să dau comunicat. Să mă scuz că tricoul cu numărul 10 al naționalei a ajuns șervețel. Voi vreți performanță. După aceea voi, ziariștii, vreți să facem fotbal la nivel înalt. Cum? Ați făcut decarul să fie mototol. Șervețel! L-ați împachetat. Înainte numărul 10 era respectat, a fost purtat de nume mari. Spuneți ce vreți. Eu am un singur obiectiv în viață. Eu nu caut popularitate, dar eu produc, am produs și voi produce. 

Cel mai mare lucru pe care l-am făcut și de care sunt mândru e că am investit în tineri. Cineva m-a trimis la lucrul ăsta. Știu că deranjez, dar pentru copii sunt disponibil orice s-ar întâmpla. O fac cu plăcere să-i ajut să-și îndeplinească visurile. Românul are creativitate, personalitate. Să nu vină ăia de afară să spună că noi suntem complexați. Că i-am bătut și se uitau la mine cum să lovească mingea”, a declarat Hagi.

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.