Liga 1

Hagi, reacție șocantă către loja lui Gică Popescu: „Treziți-vă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2019

După ce a fost eliminat în finalul meciului cu Poli Iași, de luni seara, în etapa a 10-a a Ligii 1, scor 2-1 pentru Viitorul, Gică Hagi (54 de ani) a continuat și în tribună să fie extrem de nervos. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Mai mult, după ce a urcat în spatele băncii de rezerve, antrenorul Viitorului a avut o reacție surprinzătoare la adresa celor din conducerea propriului său club.

Hagi s-a întors către loja în care se afla Gică Popescu, cumnatul său, dar și președintele Viitorului, după care a început să gesticuleze extrem de iritat și să strige în direcția celor care se aflau acolo: „Trezirea!!! Trezește-te, treziți-vă! Dormiți, nu vedeți ce ne fac ăștia?”. Mesajul indirect al lui Hagi era că nimeni din club, Gică Popescu, Bivolaru, George Ogăraru, nu iese pentru a acuza arbitrajele potrivnice pe care Viitorul le-a avut inclusiv în actualul campionat.

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

Totuși, conform evidenței erorilor de arbitraj pe care GSP o ține etapă de etapă, în primele 10 runde, Viitorul a beneficiat de o greșelă, iar împotriva sa s-au făcut două erori:

Viitorul - Hermannstadt 3-2 

PRO VIITORUL: în startul reprizei secunde, arbitrul nu a acordat un penalty pentru oaspeți la faultul pe care De Nooijer l-a făcut asupra lui Petrișor Petrescu

Sepsi - Viitorul 2-2 

CONTRA VIITORUL: la ultima fază a meciului, gazdele au marcat în urma unui fault în atac

Viitorul - Poli Iași 2-1

CONTRA VIITORUL: la 0-0, Iași a primit eronat un penalty, din care a marcat

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.