Liga 4

CSA Steaua reacționează după propunerea de împăcare cu Gigi Becali: „Îi asigurăm pe suporteri că vom duce mai departe istoria”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2019

CSA Steaua a reacționat după ce Dumitru Dragomir s-a oferit să intermedieze o împăcare între clubul Armatei și Gigi Becali și i-a cerut patronului FCSB să plătească 3 milioane de euro pentru marca și numele Steaua. (Detalii AICI

Într-un comunicat de presă, conducerea CSA Steaua spune că nu a fost consultată cu privire la acest subiect. 

Conducerea CSA Steaua București nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei Steaua București.

Reiterăm poziția, exprimată în repetate rânduri, că evoluția demersurilor legate de valorificarea mărcii Steaua București nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credință, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligații legale ce nu pot fi ignorate sau amânate. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București rămâne consecvent proiectelor sale și îi asigură pe suporterii stelişti că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generaţii întregi de sportivi şi că, prin demersurile sale, va continua tradiţia fotbalistică roş-albastră”, susține conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua. 

Citește și: 

Situație jenantă la FCSB! Gnohere și Vali Crețu aproape să încalce o regulă absurdă: „Te rog frumos, nu știam că nea Gigi nu ne dă voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.