Liga 1

Mihai Pintilii, verdict dur după accidentarea din meciul cu CFR Cluj!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2019

Mihai Pintilii, 35 de ani, a părăsit terenul în minutul 40 meciul FCSB - CFR Cluj 0-0, din cauza unei accidentări. 

Căpitanul celor de la FCSB a făcut azi mai multe investigații și a primit un verdict dur: ruptură musculară. Mijlocașul central va absenta aproximativ o lună și jumătate de pe teren, potrivit TV Digi Sport, urmând a fi apt de joc abia  la jumătate lunii noiembrie. 

Pintilii, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Bogdan Vintilă, a fost chinuit de accidentări în acest sezon, bifând doar 7 partide. 

Se retrage?

După meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Mihai Pintilii nu va mai juca, urmând a face parte din staff, ca antrenor secund. Astfel, cel mai probabil, meciul cu CFR Cluj a fost ultimul în tricoul roș-albastru.

„Și așa vorbisem cu el și am zis că e ultimul meci pe care vreau să-l joace, adică să mă ajute. Într-un fel m-a ajutat, faptul că nu am pierdut meciul ăsta e important să știți. Dacă iar a recidivat... Acum vin Nedelcu, Oaidă, Ovidiu Popescu. Îl ținem în staff și așa nu avem secund. Ne mai trebuie un secund și o să-l ținem pe Pintilii” 
Gigi Becali 

Citește și: 

Dispare inima FCSB! După ce au pierdut numele, palmaresul și o bună parte din suporteri, „roș-albaștrii” rămân și fără Mihai Pintilii, cheia succeselor din ultimul deceniu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.