Diverse

VIDEO Tatăl bărbatului decedat în accidentul cauzat de Mario Iorgulescu reacționează după ce acesta a fost mutat în străinătate: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 septembrie 2019

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost mutat luni la o clinică din străinătate pentru a continua tratamentul după accidentul provocat.

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.
  • Mario Iorgulescu a fost internat pe 8 septembrie, unde a stat până pe 23 septembrie, fiind mutat în altă țară

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate.

Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat acesta pentru Știrile TVR. 

Procurorii au aflat ultimii că Mario a fost mutat în străinătate 

Joia trecută, procurorul care se ocupă de cazul lui Mario Iorgulescu a bătut drumul până la Spitalul Elias pentru a afla dacă-l poate audia. Însă medicii nu i-au dat undă verde. Iar ieri a aflat, telefonic, de la un medic de la „Terapie Intensivă”, că s-au demarat procedurile pentru ca fiul președintelui LPF să fie transferat la o clinică în străinătate. Ulterior, Mario a și părăsit țara, fiind mutat la o clinică „dintr-o țară membră a Uniunii Europene”. 

Bogdan Staicu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a declarat pentru cotidianul Libertatea că Parchetul nu știa în ce stadiu erau procedurile de transfer ale lui Mario Iorgulescu atunci când procurorul de caz a primit apelul. 

„Încă așteptăm o comunicare oficială de la Elias ca să înțelegem și noi motivele transferului”, a punctat Staicu. De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu știa nici țara unde urma să fie transferat Iorgulescu jr sau dacă a fost transferat deja. „Pe lângă comunicarea oficială de la Elias, așteptăm și fișa de observație medicală. În funcție de ce scrie acolo, o să se stabilească acțiunile procurorilor”, declara Staicu pentru Libertatea.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.(Detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.