Liga 1

Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri + amendat! Ratează o partidă importantă din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 septembrie 2019

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a aflat astăzi pedeapsa pentru eliminarea din meciul cu Poli Iași, 2-1. Tehnicianul a primit două meciuri de suspendare și o amendă de 320 de lei, decizia fiind anunțată azi la Comisia de Disciplină.

Antrenorul campioanei din 2016 a văzut finalul meciului de luni cu Poli Iași, 2-1, din tribună, după ce a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu în minutul 84.

Decizia centralului a venit după de arbitrul de rezervă, Florin Andrei, i-a atras atenția că Hagi a protestat la o decizie. Când a văzut că este eliminat, Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului și s-a certat cu cei doi arbitri. „Mințiți! Mințiți cu nerușinare” a urlat Hagi în direcția celor doi. 

Astfel, „Regele” nu-și va putea conduce jucătorii de pe bancă la partidele cu Sănătatea Cluj, din Cupa României (26 septembrie) și CS Universitatea Craiova (30 septembrie).

Vezi și: 

VIDEO Ce vrea Hagi, de fapt?! A cerut vehement să nu fie propus la națională și apoi tot el s-a supărat „Chiar să nu fiu pe listă? E lipsă de respect!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.