Cupa Romaniei

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 la penalty-uri) / Marius Croitoru, despre eventualitatea pierderii meciului la „masa verde”: „Am câștigat, mai departe nu e treaba mea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a vorbit după victoria echipei sale din „șaisprezecimile” Cupei României în fața lui CFR Cluj, scor 2-2 (4-2 după loviturile de departajare).

„Știam că ne așteaptă un meci foarte dificil, pentru că au un lot numeros și valoros. Am avut 3 juniori pe final. Am controlat jocul și datorită faptului că ei au jucat în 10. Am încercat să-i menajez pe ceilalți jucători pentru că am doar o zi de repaus până la meciul cu Hermannstadt”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport.

„Noi ne-am făcut datoria”

Croitoru a comentat și decizia ardelenilor de a contesta rezultatul meciului pentru că Botoșani a încălcat regulamentul FRF. (Detalii AICI)

„Nu știu dacă vor contesta ceva, treaba mea e să antrenez echipa. Dacă regulamentar au dreptul să facă asta, e treaba lor, dar nu știu nimic legat de asta. Eu și staff-ul meu ne-am făcut datoria, mai departe nu e treaba mea”, a adăugat Croitoru.

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / FC Botoșani ar putea pierde meciul cu CFR Cluj la „masa verde”! Campioana depune contestație 
 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.