Cupa Romaniei

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 la penalty-uri) / Valeriu Iftime a găsit vinovatul pentru gafa prin care poate pierde la „masa verde”: „E o greșeală impardonabilă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, își critică angajații după ce a aflat că CFR Cluj vrea să depună contestație după victoria moldovenilor la loviturile de departajare în 16-imile Cupei României, scor 2-2 (4-2 după penalty-uri).

„Acum mi-a spus un jurnalist de treaba asta. Dar am înțeles că acea contestație trebuia făcută la pauza meciului. E o greșeală! N-a știut nimeni. E o greșeală de strategie. A fost o scăpare. Dacă pierdem la masa verde ce mai putem face? A fost un spectacol frumos. Am bătut campioana. Am fost mai buni. Nu e război fotbalul. 

Vor fi niște sancțiuni dacă pierdem la masa verde. E o greșeală impardonabilă dacă ne gândim la un club de Liga 1. De exemplu, președintele meu nu știa asta. 

Trebuia să știe organizatorul de competiții, domnul Dumitru Brânză. Eu sper să nu poată contesta Clujul pentru că am câștigat un meci frumos. Nu facem un capăt de țară acum”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

Dumitru Brânză, omul pe care-l acuză Iftime

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / FC Botoșani ar putea pierde meciul cu CFR Cluj la „masa verde”! Campioana depune contestație

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.