Stranieri

VIDEO MitriGOL de neoprit » Alexandru Mitriță, evoluție stelară la New York City FC: hattrick de senzație împotriva campioanei din MLS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 September 2019

Alexandru Mitriță, 24 de ani, a reușit un hattrick în această dimineață pentru New York City FC în confruntarea câștigată de echipa sa cu Atlanta United, 4-1.

Ignorat de selecționerul Cosmin Contra la ultimele acțiuni ale naționalei României, Mitriță răspunde pe teren! Vârful lui New York City FC a marcat de trei ori într-o repriză chiar în poarta campioanei en-titre din MLS și a ajuns la 12 goluri marcate în liga americană.

Mitriță și-a început recitalul în minutul 14, când a driblat doi adversari la marginea careului și a înscris cu un șut puternic. Nouă minute mai târziu a lovit din nou. După un contraatac rapid al gazdelor, Mitri a intrat în careu și-a făcut mingea pe piciorul drept și a înscris cu un șut pe jos la colțul scurt. 

Și-a completat hattrick-ul în minutul 34, când a fost la locul potrivit la o minge respinsă în față de portarul lui Atlanta.

„Nu mă pot compara cu Villa!”

„Mă bucur că am marcat trei goluri. E primul meu hattrick, dar e mai importantă victoria. Am jucat excelent, avem o echipă minunată. E incredibil să marchezi trei goluri în fața propriilor fani”, a mărturisit Mitriță la finalul meciului.

Românul e primul jucător de la David Villa care înscrie de trei ori într-un meci pentru New York City: „E un jucător de top, nu mă pot compara cu el. Eu încerc să dau totul în fiecare meci ca să îmi ajut echipa”.

6 goluria marcat Mitriță în ultimele șase partide pentru New York

S-a certat cu Contra

Mitriță n-a mai prins lotul naționalei din martie, după ce s-a certat cu Cosmin Contra la meciul cu Suedia, 1-2. Atacantul a fost exclus după ce l-ar fi înjurat pe Ionel Gane, după ce „secundul” i-a făcut observație în timpul jocului. Contra a aflat și a anunțat: „Cât voi fi eu selecționer, tu n-o să mai joci în echipa națională!”. (Detalii AICI)

Citește și:

Mirel Rădoi sare în apărarea lui Cosmin Contra: „Dacă ești împotriva lui, ești împotriva României” + critici dure pentru ultrași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.