Stranieri

VIDEO Presa din SUA, elogii pentru Alex Mitriță: „A venit de la Craiova, o echipă mai puțin strălucitoare, dar e cea mai periculoasă extremă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

Atacantul Alex Mitriță, 24 de ani, a avut o prestație perfectă pentru New York City, reușind un hat-trick în victoria cu Atlanta United, 4-1.

După meci, cele mai importante publicații din Statele Unite ale Americii au avut numai cuvinte de laudă pentru internaționalul român.

New York Times „N-a venit de la un club mare și sexy din Europa” 

„Victoria a fost adusă de Mitriță, care a fost eficient și oportunist. Adus în februarie, nu de la unul dintre cluburile mari și sexy din Europa, ci de la mai puțin strălucitoarea Universitatea Craiova, din Liga 1 din România, Alexandru Mitriță i-a adus lui New York City FC victoria cu Atlanta United, 4-1. 

Primele goluri au fost aproape identice. A intrat în centru, de pe stânga, și a șutat cu dreptul, învingându-l pe portarul Brad Guzan. Golul trei a fost o combinație de noroc și intuiție. Într-o ligă plină de staruri, Mitriță a dovedit că muncește mult și are un talent în găsirea spațiilor din defensiva adversă. Sau crearea lor”, a scris New York Times. 

„Alexandru Mitriță este cea mai periculoasă extremă” 
site-ul oficial MLS 

ESPN: „Seara lui Mitriță” 

„Seara i-a aparținut atacantului român Mitriță, care are 12 goluri în primul sezon din MLS. Alexandru Mitriță a reușit un hat-trick în 21 de minute și a ajutat-o pe New York City FC să-și continue seria de 9 meciuri fără înfrângere, după 4-1 cu Atlanta United”, a scris și ESPN.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, despre urmările incredibile ale episodului „Steaua e numai una”: „Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă” + momentul l-a urmărit și în Rusia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.