Cupa Romaniei

METALOGLOBUS - FCSB // Narcis Răducan schimbă strategia la FCSB! Anunțul făcut înainte de meciul din Cupă: „Face parte din tradiția clubului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

FCSB va juca azi cu Metaloglobus în „șaisprezecimile” Cupei României, iar echipa lui Bogdan Argeș Vintilă își propune să câștige trofeul. 

  • Metaloglobus - FCSB se joacă de la 21:30, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

După ce în anii precedenți Gigi Becali, patronul FCSB, declara că nu-l interesează Cupa României, Narcis Răducan a anunțat că anul acesta s-a schimbat strategia. Directorul sportiv al roș-albaștrilor susține că FCSB va trata cu seriozitate Cupa României și obiectivul este câștigarea ei. 

„Vom tratăm foarte serios această competiție. Face parte din tradiția clubului să se luptea pentru acest trofeu. Vom aborda foarte serios Cupa României. Este un trofeu important. E vorba de onoarea de a ridica Cupa. În plus, este și un drum către cupele europene”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport. 

După decizia din iulie a Tribunalului București, FCSB are în acest moment două Cupe ale României, câștigate în 2011 și 2015. 

„La meciul cu Dinamo vrem să facem o tombolă și să dăm fanilor 10 tricouri cu semnăturile jucătorilor”
Narcis Răducan

Echipele probabile Metaloglobus - FCSB

Metaloglobus: Nedelcovici - I. Ciubotaru, D. Lung, Cazan, Al. Coman - Sota, A. Lungu - Duminică, Cl. Herea, Ciocâlteu - Ov. Herea  
Antrenor: Marius Măldărășanu 

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, Chorbadzhiyski, Soiledis - Vână, Ov. Popescu, Perianu - Man, Hora, Moruțan  
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă 

Citește și: 

Greu găsești un antrenor mai slab decât Gigi Becali » FCSB n-a mai fost de peste 70 de ani atât de jos! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.