Diverse

VIDEO Ilie Dobre, provocare în direct pentru Radu Banciu: „Nu poate face asta. Unii au ajuns la spital încercând”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

Fostul comentator sportiv Ilie Dobre a vorbit la GSP Live despre un record mondial stabilit în timpul unui meci de fotbal când a strigat „gol” timp de 27 de secunde fără întrerupere. Se întâmpla la Gaz Metan Medias vs KUPS Kuopio, Finlanda, 2-0, de pe 21 iulie 2011, conform World Records Academy.

A urmat unul de 31 de secunde fără să respire, în timpul partidei dintre Voinţa Sibiu şi Oţelul Galaţi, în 2012, atunci cînd Gabi Paraschiv a înscris. 

Jurnalistul îl contrează pe Radu Banciu, care a spus că și el poate stabili un astfel de record fără emoții. 

„Golul de 27 de secunde a avut loc la Mediaș. Povestea cu recordul a fost generată de pasiunea mea. Nu știam că golul meu a fost record mondial. Eu am avut întotdeauna un principiu. Vârful în audiovizual e reprezentat de transmisiunea sportivă, iar aceasta e reprezentată de gol. Nu știam care era recordul mondial la radio.

În 1992 am fost la un meci Dunărea Călărași - Poli Timișoara. Stadionul era full și am prins un gol al Dunării în direct și am strigat gol timp de 22-23 de secunde. Mă trezesc apoi că mă sună Vintilă din studio și îmi spune să nu mai strig atât de lung vreun gol. Apoi m-a luat un șef și m-a întrebat cum aș comenta un gol de la Mondial. Atunci am spus că eu așa voi comenta.  

Un minut și 8 secunde a fost recordul reușit de mine la România - Ungaria. M-am entuziasmat că am prins golul în direct. Unii de prin America de Sud au încercat să-mi bată recordul mondial și au ajuns pe la spital. Am înțeles că și-au băgat ceva în plămâni”, a declarat Ilie Dobre la GSP Live.

Omul de radio a avut și un mesaj pentru Radu Banciu, care a spus că-i poate bate recordul: „Radu Banciu nu-mi poate bate recordul, chiar dacă zicea că poate face acest lucru. Nici 27 de secunde nu poate să facă. Ia să-l văd dacă poate!”.

Recordul lui Ilie Dobre

Vezi și:

VIDEO Ilie Dobre dezvăluie cum a ales să le spună ascultătorilor că un meci din Liga 1 e blat: „Jucătorii se făceau că se împiedică”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.