Cupa Romaniei

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Romeo Adrian Niță a debutat pentru FCSB, la doar 16 ani » Cuvintele URIAȘE cu care MM Stoica îl descria acum câteva luni: „Va ajunge fotbalist”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2019

Pentru Romeo Adrian Niță, ziua de 26 septembrie 2019 îi va rămâne cu siguranță întipărită în minte pentru totdeauna. Puștiul de 16 ani a debutat la echipa mare a FCSB-ului în duelul cu Metaloglobus din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, scor 2-0.

Tânărul atacant a fost trimis pe teren în minutul 73, în locul lui Moruțan, la 2-0 pentru roș-albaștri. 

Component al naționalei U16, intens lăudat de Mihai Stoica, fostul director sportiv al FCSB-ului, acesta și-a făcut astfel debutul oficial pentru gruparea roș-albastră. 

„Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el”, spunea MM Stoica despre Niță, în această vară, conform Fanatik. 

De altfel, vara lui 2019 a fost momentul în care Niță a făcut pasul spre echipa mare. Acesta a fost cooptat în lot pentru cantonamentul de la Brașov, unde a înscris de două ori într-un amical cu Colțea Brașov, câștigat cu 7-0. 

De altfel, Niță fusese prezent și în cantonamentul din Spania de iarna trecută, pe vremea când Mihai Teja ocupa funcția de antrenor. 

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a partidei Metaloglobus - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.