Cupa Romaniei

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Ovidiu Herea, nostalgic: „Mi-am adus aminte de derby-urile FCSB - Rapid, dar era altfel atmosfera atunci”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 September 2019

Ovidiu Herea, 34 de ani, cel mai valoros jucător al divizonarei secunde Metaloglobus, a vorbit despre eliminarea suferită de echipa sa în fața FCSB-ului. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0 și s-au calificat în optimi, iar fostul rapidist a explicat cât de greu le-a fost colegilor săi să se acomodeze cu miza acestei partide. 

„N-am mai jucat de mult timp la ora aceasta. Băieții noștri nu erau acomodați cu astfel de terenuri, cu astfel de ore, noi suntem obișnuiți cu Liga 2. FCSB a câștigat, a fost echipa mai bună, era de așteptat să se întâmple asta.

Mi-am adus aminte de derby-urile de altădată, dar atmosfera n-a fost așa cum era la un meci între FCSB și Rapid. Alătădată se umpleau stadioanele, azi a fost o atmosferă amicală”, a spus Ovidiu Herea, la TV Telekom Sport. 

Dacă azi n-a avut prea multe realizări, Ovidiu Herea e în mare formă în Liga 2, unde e golgeterul întrecerii, cu 8 goluri în 8 partide. 

Ovidiu Herea a evoluat pentru Rapid între 2007 și 2013, perioadă în care a strâns 42 se goluri în 165 de meciuri în Liga 1. 

Florin Prunea: „Vrem să câștigăm Cupa României, e cel mai ușor drum spre Europa League”

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește AICI cronica partidei Metaloglobus - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.