Liga 1

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 / Bogdan Vintilă l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu: „FCSB nu mai conta în lupta pentru play-off fără el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 septembrie 2019

FCSB n-a avut emoții în „șaisprezecimile” Cupei României contra lui Metaloglobus, scor 2-0, iar la finalul meciului Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de strategia aleasă de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani). 

„Am văzut lucruri pozitive! Am văzut la Craiova, cu Viitorul și iată că echipa nu a primit decât un gol, pentru că meciul de la Mediaș nu se pune. Abia venise de o zi. Deci, este încă un meci fără gol primit, ceea ce contează foarte mult. Mai ales că le înfruntase pe Craiova și mai apoi pe CFR, două meciuri puternice în care echipa n-a primit gol”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

„Lucrurile vor merge foarte bine la FCSB”

Ilie Dumitrescu e convins că roș-albaștrii vor arăta tot mai bine sub comanda lui Vintilă: „Lucrurile vor merge foarte bine pentru Vintilă. De ce spun asta? Pentru că a trecut de o perioadă complicată. A luat 7 puncte din trei meciuri foarte grele, meciuri în urma cărora cei de la FCSB puteau să nu mai conteze nici măcar în lupta pentru play-off.

„Manea mi-a plăcut foarte mult chiar dacă a lipsit o lungă perioadă. N-a transpirat în acest meci, a fost exact ca poziționare, are siguranță când e în posesie. Apoi, Planic și Cristea au crescut de la meci la meci. Va fi competiție și la fundașii laterali dreapta. Panțîru va fi punct fix pe stânga”
Ilie Dumitrescu

Vezi și:

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Cristi Manea, declarații războinice la adresa CFR-ului: „Eu merg cu oamenii care au încredere în mine. Putem lua Cupa și campionatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.