Liga 1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // VIDEO Florin Prunea, nervos la GSP Live: „Jucăm împotriva tuturor! Suntem cea mai dezavantajată echipă din campionat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 septembrie 2019

Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo, crede că echipa sa a fost dezavantajată de Sebastian Colțescu în confruntarea cu FC Voluntari, câștigată greu de roș-albi, 2-1. 

„Am luat 3 puncte extrem de importante, care ne apropie de obiectiv și care ne ajută să pregătim în liniște derby-ul cu FCSB. A fost un meci greu, contra unei echipe care e pe ultimul loc din cauza unei conjuncturi. O să vedeți că Voluntari se va ridica din subsolul clasamentului. Azi mi-a plăcut echipa noastră, nu a cedat, chiar dacă spre sfârșit a suferit. 

Sorescu a fost eliminat ușor, iar penalty-ul dictat pentru Voluntari nu a fost! A fost simulare la penalty-ul lor, nu trebuie să fii mare specialist să-ți dai seama de asta.

Nu avem ce să facem, trebuie să jucăm împotriva tuturor. De la începutul campionatului, suntem cea mai dezavantajată echipă!” , a spus Florin Prunea, la GSP Live. 

Ce reclamă Prunea cu Voluntari

Prunea reclamă eliminarea lui Sorescu din minutul 71, când mijlocașul a simulat la un atac și a primit al doilea galben din partea lui Colțescu. În minutul 62, Țîră, fotbalistul oaspeților, a obținut un penalty dintr-o fază în care pare că a simulat după un duel cu Mihai Popescu. 

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.