Liga 1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // VIDEO „Spiderman” Piscitelli, nerăbădător înaintea derby-ului cu FCSB: ce așteptări și-a făcut italianul

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 27 septembrie 2019

Ricardo Piscitelli, 25 de ani, italianul din poarta lui Dinamo, a apărat un penalty, la scorul de 1-0 pentru echipa sa, în victoria cu FC Voluntari de aseară, scor 2-1. 

Devenit titular incontestabil la Dinamo după un start ezitant de sezon, Piscitelli abia așteaptă derby-ul cu FCSB de sâmbăta viitoare: „Știam că trebuie să câștigăm. Am început greu, adversarii încercau să ne prindă pe contraatac. I-am lăsat să beneficieze de multe șanse în fața noastră. Am fost norocoși că am luat trei puncte, dar am jucat foarte bine.  

Aștept cu emoții meciul cu FCSB. Știm că e unul dintre cele mai importante meciuri pentru suporterii noștri și pentru echipă. Trebuie să luptăm din primul minut și să fim concentrați pentru că va fi un meci tensionat”, a spus Piscitelli la finalul partidei.   

Piscitelli a ajuns la două penalty-uri apărate pentru Dinamo. Acesta parase o lovitură de pedeapsă și în victoria cu Hermannstadt, 3-0.

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.