Liga 2

Ce antrenor a pierdut Becali! Nicolae Dică, singurul care a reușit s-o bată pe Turris, liderul din Liga 2: „N-am găsit adversar care să ne domine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 septembrie 2019

FC Argeș a reușit o victorie mare în etapa a 9-a din Liga 2 cu liderul Turris Turnu Măgurele, scor 3-2.  

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, în prezent la cârma lui FC Argeș, spune că încă n-are o echipă cu care să fie sigur de promovare, deși a învins-o pe Turris, liderul care nu cunoscuse înfrângerea în primele opt runde.

FC Argeș - Turris Turnu Măgurele 3-2

  • Au marcat: Buhăescu '17 pen., '65 pen., Vl. Motroc 90+1 / Negruț '6,  Pană '87

„Am început jocul prost, dar după ce am primit gol am fost echipa care a dominat. Am reușit să întoarcem rezultatul. În ultimele 15 minute am dorit să nu riscăm și am fost egalați. Important e că am avut reacție și am marcat. Cei de la Turris nu ne-au surprins cu ceva. 

Am câștigat cu echipa de pe primul loc, dar n-am realizat nimic. Încerc să găsesc o formulă de joc bună. Nu putem spune că suntem o echipă care să promovăm 100%. Până acum n-am găsit niciun adversar care să ne domine”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Vezi rezultatele de astăzi din Liga 2

„A fost o primă repriză echilibrată. În partea secundă n-am fost mai hotărâți. Le-am dat șansa să ajungă în careu. Liga 2 din acest sezon e foarte echilibrată. Se vor pierde puncte pe multe stadioane”
Erik Lincar

Citește și:

Alin Gojnea, fotbalistul care și-a spus povestea la GSP Live, a fost operat în urma implicării lui Alex Băluță: „Voi lupta pentru a ajunge sus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.