Liga 2

EXCLUSIV Dan Alexa și un telefon surprinzător primit în miez de noapte » „Chirurgul”, chemat la Turris de fiul lui Dragnea!

Articol de Cornel Biholari  —  duminică, 29 septembrie 2019

Mișcări de trupe fără precedent în fotbalul românesc, în acest week-end. Dan Alexa, ajuns pe „făraș” la Astra Giurgiu, ar putea ajunge la Turris Turnu Măgurele, formație de la care Erik Lincar și-a dat demisia ieri, în mod inopinat.  

Sursele GSP.RO aruncă însă „bomba”. Ieri, la miezul nopții, „Chirurgul” a primit un apel de la Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Alexa a fost ademenit să vină la Turnu Măgurele pentru a duce echipa prima ligă, mai ales prin prisma faptului că e considerat un adevărat specialist al promovărilor.  

Turris a rămas fără antrenor sâmbătă, după înfrângerea suferită la Pitești, cu FC Argeș, scor 2-3. Erik Lincar n-a mai rezistat în fața implicărilor tot mai dese ale lui Dragnea junior la echipă și a ales să-și dea demisia.  

Locul lui Alexa la Astra ar urma să fie luat de Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo fiind în topul preferințelor lui Ioan Niculae. (Detalii, AICI)

EXCLUSIV Eugen Neagoe revine în Liga 1! Merge în locul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.