Stranieri

WISLA - CRACOVIA 0-1 // VIDEO Ce bine îi merge în Polonia! Sergiu Hanca a marcat golul victoriei în derby-ul orașului + Soția lui a devenit virală pe internet

FOTO: Facebook MKS Cracovia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 septembrie 2019

Sergiu Hanca (27 de ani) a marcat din nou pentru Cracovia, chiar în derby-ul orașului, cu Wisla, în etapa a zecea a primei ligi poloneze, scor 1-0. 

Fostul fotbalist al lui Dinamo a înscris unicul gol al partidei în minutul 73, când l-a „executat” spectaculos pe portarul gazdelor, din afara careului. 

Această victorie o menține pe Cracovia pe podium în clasamentul primei ligi din Polonia, pe locul 2, cu 19 puncte, la egalitate cu Lechia, echipa de pe locul 3. 

Atât Sergiu Hanca, cât și Cornel Râpă au fost integraliști în cadrul acesteri partide. 

10 meciuridin tot atâtea posibile a jucat Sergiu Hanca pentru Cracovia în acest sezon al campionatului polonez, reușind să înscrie 5 goluri

Soția lui Sergiu Hanca a devenit virală pe internet

Înaintea derby-ului Cracoviei, fanii au postat pe Twitter un filmuleț cu Andreea, soția lui Sergiu Hanca, în tribune, la un alt meci și au scris „Astăzi căutăm aceeași motivație!”. Alții au reacționat: „Dacă nu arăți așa la un meci, ești suporter cu adevărat?”.

La finalul partidei câștigate datorită lui Sergiu Hanca, un alt fan nu s-a putut abține: „De această dată, Sergiu Hanca va avea o seară liniștită după derby-ul din Cracovia”.

VEZI ȘI: 

LAZIO - GENOA 4-0 // VIDEO Ștefan Radu, gol fantastic în poarta lui Ionuț Radu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.