Liga 1

CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0 // Alin Minteuan îi dă dreptate lui Edi Iordănescu: „Sperăm ca Dan Petrescu să fie mai calm de acum înainte”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 septembrie 2019

CFR Cluj a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0. Alin Minteuan, „principalul” campioanei României în absența lui Dan Petrescu, crede la rândul său că arbitrii sunt mult prea duri cu antrenorii.

„Sperăm ca Dan Petrescu să fie mai calm de acum înainte. Arbitrii sunt mult mai exigenți față de noi, antrenorii, așa că trebuie să avem grijă. Nu e un moment tocmai bun în care să stai departe de echipă. Se dereglează multe lucruri în angrenaj. Antrenorul principal ar trebui să fie mereu pe bancă.  

Și eu spun la fel ca Edi (n.r. Iordănescu l-a criticat pe Kovacs). Am mai spus-o. Arbitrii nu mai tolerează nimic. Cred că și regulamentul pe care trebuie să îl respecte e de așa natură. Nu le permite nici lor să ne dea explicații multe. Au regulamentul în mână și îl aplică, nu știu dacă fac neapărat exces de zel”, a declarat Alin Minteuan la TV Telekom Sport.

„Ciprian Deac e un adevărat lider de echipă. Este ca și un căpitan, chiar dacă nu are mereu banderola pe umăr. Nu trebuie lăudat foarte mult, să nu și-o ia în cap. Glumesc” - Alin Minteuan

Vezi și:

CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0 // Edi Iordănescu, acuze devastatoarea la adresa lui Istvan Kovacs: „Dacă se dovește că mint, eu ies din fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.