Liga 1

CLINCENI - FCSB 0-3 // Ilie Dumitrescu a analizat-o pe FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo: „A realizat câteva performanțe” » Ce plusuri a găsit + unde vede marea problemă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 septembrie 2019

Ilie Dumitrescu a vorbit despre FCSB, după victoria 3-0 cu Academica Cliceni, și a lăudat jocul prestat de echipa roș-albastră, lăudând mai mulți jucători.

FCSB a realizat câteva performanțe. Sunt patru jocuri fără gol primit. Se vede că și Bogdan Planic este la un nivel foarte bun. Iulian Cristea la fel, iar Ovidiu Popescu e foarte bun în fața apărării. Aportul ofensiv al fundașilor laterali este evident. De aici încep să apară și reușitele.  

Florin Tănase a fost foarte activ, iar Florinel Coman a jucat foarte bine. El trece printr-o perioadă foarte bună. Este cel mai constant jucător de când a început campionatul. Dennis Man începe să își intre în ritm”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „Problema e în atac”  

„Problema rămâne acolo, la numărul 9. Echipa va avea o exprimare și mai consistentă, atunci când Gnohere va ajunge la un tonus foarte bun. Deocamdată, în acest meci a avut niște preluări greșite, ceea ce e nepermis. Încă lucrează să piardă câteva kilograme”, a adăugat fostul internațional. 

Vezi și:

VIDEO Florinel Coman a stabilit obiectivul formației sale: „De ce să nu mă gândesc la asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.