Tenis

Simona Halep are probleme serioase: „Trebuie să merg acasă și să fac un RMN! Accidentarea mi s-a agravat” » E în pericol finalul sezonului?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 septembrie 2019

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost eliminată în turul II al turneului de la Beijing, după ce a pierdut contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 39 WTA), scor 2-6, 3-6.

Simona Halep are probleme medicale serioase. Accidentarea la spate suferită la Wuhan s-a agravat. În plus, românca a cerut astăzi intervenția medicului pentru dureri la coapsă. 

„A fost o zi grea. Nu m-am recuperat bine după meciul din primul tur, așa că a fost dificil. Aliaksandra a jucat la rândul ei foarte bine și m-a împins la limită.

Accidentarea de la Wuhan s-a agravat. Trebuie să merg acasă și să fac un RMN. Am nevoie de o pauză și să urmez un tratament”, a declarat Halep conform WTAtennis. 

Cum arată programul lui Halep în continuare

Simona Halep mai are două turnee programate pentru finalul anului. Campioana de la Wimbledon a anunțat inițial că va participa la Kremlin Cup, în perioada 14-20 octombrie, însă ar putea renunța din cauza problemelor medicale. 

Ultima competiție din 2019 va fi Turneul Campioanelor de la Shenzhen, între 27 octombrie și 3 noiembrie. Simona și-a asigurat astăzi calificarea matematică. 

Vezi și:

Simona Halep, calificată pentru a 6-a oară la Turneul Campioanelor! Bianca Andreescu va participa în premieră » Cum arată lista

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.