Tenis

SIMONA HALEP // Mircea Badea, sumă imensă pierdută după eliminarea Simonei Halep: „Când mă apucă pe mine să pariez pe doamna Halep, dânsa își câștigă serviciul de două ori”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 septembrie 2019

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost eliminată în turul II al turneului de la Beijing, după ce a pierdut contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 39 WTA), scor 2-6, 3-6. (Detalii AICI)

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a fost sigur că Simona Halep va trece de Alexandrova și a pariat o sumă importantă. 

Acesta a postat pe Facebook că a pariat suma de 5.000 de lei pe victoria lui Halep, care avea o cotă de 1.44. Dacă Simona se impunea, Badea ar fi câștigat 7.200 de lei, ceea ce însemna un profit de 2.200 de lei. 

„Când mă apucă pe mine să pariez pe doamna Halep, dânsa își câștigă serviciul de două ori în tot meciul”, a fost mesajul lui Badea după ce a pierdut cei 5.000 de lei. 

Rezumatul eșecului lui Halep

Citește și:

Wuhan și Beijing, Triunghiul Bermudelor pentru Simona Halep » Insistă să participe la cele două turnee, deși luptă cu accidentări serioase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.