Altele

VIDEO Cine va fi portdrapel la Tokyo? Ion Țiriac: „E micuță, dar poate să îl țină sigur”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 septembrie 2019

Ion Țiriac (80 de ani) și-a dat cu părerea în ceea ce privește sportivul potrivit pentru a fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.  

Președintele Federației Române de Tenis o are ca preferată pe Simona Halep, dar nu exclude varianta Cristina Neagu.  

„Nu cred că ai pe cine să pui portdrapelul României în afară de Halep și, bineînțeles, este Neagu care este cine este, dacă revine în echipa națională. Sunt alți campioni mondiali, olimpici. Poți să îi pui pe Nadia, pe Năstase, pe Hagi, că tot stau în trio-ul Dumnezeu. Au fost și sunt și așa rămân. Sunt și la gimnastică, începând cu Răducan și ai zeci de campioni olimpici. Nu pot să spun că sunt partizan numai pentru tenis. 

Multă lume a spus că eu trebuia să îl port prima dată și am spus că nu e cazul. Sunt alții care trebuie să îl poarte. Halep e mai micuță ea, din păcate, dar dacă ar fi de 1.90 m ar fi mai bine pentru că drapelul e destul de mare, dar poate să îl țină în mână sigur”, a spus Ion Țiriac, pentru Gazeta Sporturilor. 

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac și-a pierdut răbdarea cu autoritățile române! Vrea să vândă licența turneului din Budapesta, fost la București: „Am ofertă de 12 milioane €. Îl vând și gata!” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.