Liga 1

VIDEO De la FCSB la FIFA20 » Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări, iar acum e gamer

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  Tuesday, 01 October 2019

Andu a fost junior la FCSB, acum e jucător de FIFA20 și explică amploarea pe care o ia acest joc inclusiv în România.

Alex Rădulescu (21 de ani), Andu așa cum i se spune acum în noua provocare, a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări grave la ligamentele încrucișate și a devenit jucător profesionist de FIFA. 

A jucat la juniorii FCSB-ului, a trecut pentru o scurtă perioadă pe bancă, antrenând juniori, iar acum e printre cei mai buni gameri din țară.

 „N-am fost de acord cu asta la început, de ce să mint? Nu vedeam ceva de viitor. Abia după ce m-a convins Ovvy, m-am gândit că fiul meu poate excela”, a recunoscut tatăl lui Andu.  

Joacă doar de 2 ani  

„Pasiunea pentru FIFA vine din cea pentru fotbal. Am jucat fotbal 16 ani, iar FIFA joc serios de 2 ani. De anul ăsta devin jucător profesionist", ne-a spus Andu, care anunță planuri mari pentru noua carieră. "Părinții au fost reținuți. E de înțeles, e ceva nou. Nu cred că e ușor să ai un copil gamer. Acum mă susțin necondiționat. Mă văd făcând asta în viitor”.  

Se investește masiv în eSports 

Cluburile de Liga 1 caută să-și facă echipe de eSports, CS U Craiova fiind prima formație care și-a acontat deja un jucător. Andu speră ca în curând să primească și el o ofertă: „E un lucru mare pentru noi! Sunt convins că acest lucru va lua cât mai multă amploare. Deocamdată eu n-am ofertă, o aștept. Cred că în curând voi semna și eu cu cineva. N-am o preferată, merg oriunde găsesc”.  

L-a avut adversar pe Florinel Coman 

Andu a participat la același eveniment la care invitat a fost și Florinel Coman. Puștiul care a evoluat pentru FCSB își aduce aminte cu plăcere de duelurile cu echipa lui Hagi, la care mai jucau Ianis Hagi, Ciobanu, Casap. 

„De atunci se vedea că au o echipă bună. Au fost meciuri grele cu ei. Mi-a făcut plăcere să-l întâlnesc și la fel de mare plăcere e să-l urmăresc acum. Nu-mi pare rău că n-am ajuns fotbalist. Consider că în drumul pe care merg acum am mai mari șanse să fac performanțe”.

„Ovvy e modelul meu! Am o relație specială cu el. El m-a susținut de la început în acest drum, îi mulțumesc pentru asta” 
- Alexandru Rădulescu 

Andu în tricoul roș-albaștrilor

Citește și:

FCSB // Ce înseamnă «Gnohere a mai slăbit un pic»? Câte kilograme are în prezent atacantul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.