Liga 1

Dezvăluiri în premieră! Giani Kiriță: „Trebuia să fiu secund la Dinamo” » De ce a căzut mutarea: „Nu sunt agreat acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 October 2019

Giani Kiriță (42 de ani), fost căpitan la Dinamo, a dezvăluit că a fost foarte aproape să fie secundul lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, însă totul a căzut pentru că la începutul lunii iunie „Puriul” a fost dat afară de Ionuț Negoiță.

„Am avut o ofertă acum câteva luni de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. 

Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști. Văd în schimb foarte mulți pe lângă domnul Negoiță care au jucat jumătate de meci la Dinamo. Eu nu fac compromisuri. 

Dacă nu-mi convine ceva, spun. A fost acea șansă să vin cu nea Mircea Rednic la Dinamo, nu s-a întâmplat, mergem mai departe. A fost urâtă îndepărtarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Îi spui că vrei să facă echipă și apoi îl dai afară. E urât!”, a declarat Giani Kiriță la Pro X.

Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit cinci trofee cu „câinii”: 2 titluri și 3 Cupe ale României. Până acum n-a antrenat nicio echipă.

Citește și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe negociază acum cu Hermannstadt! În minutele următoare va semna contractul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.