Liga 1

FCSB - DINAMO // Ionel Dănciulescu încinge „Derby de România”: „FCSB nu are suporteri, are cetățeni. Mereu greșesc mesajele în peluză”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 octombrie 2019

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul cu FCSB de sâmbătă și lansează săgeți dure la adresa suporterilor roș-albaștrilor.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

„FCSB nu are suporteri, de obicei are niște cetățeni. Peluza Roș-Albastră nu o poți numi galerie. Galerie adevărată e cea a lui Dinamo. Ei (n.r suporterii lui FCSB) nu pot fi numiți că formează o galerie, că de fiecare dată încurcă mesajele în peluză. Ei vin să susțină echipa, dar nu poți spune că sunt o galerie”, a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Oficialul „câinilor” deplânge și derby-urile de altădată: „Cu părere de rău trebuie să spun că nu mai e atmosfera din trecut înaintea unui astfel de derby. De exemplu, când jucam eu se vorbea doar despre derby cu 2-3 săptămâni înainte de meci. 

Îmi aduc aminte când mergeau în Ghencea și 3-4.000 de suporteri plecau din Ștefan cel Mare. Acum, simți foarte greu atmosfera asta de derby. Totuși, e clar că rămâne un derby al fotbalului românesc, chiar dacă jucăm împotriva FCSB-ului”.

Ionel Dănciulescu (42 de ani) a jucat pentru Dinamo în perioada 1995-1997, 2002-2009 și 2010-2013. Pentru Steaua a evoluat în perioada 1998-2001.

VEZI ȘI: 

Dinamo, peste Steaua! FCSB, peste Dinamo! Statistică dată peste cap la Derby de România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.