Liga 1

VIDEO Amintirile lui Emil Săndoi din derby-urile cu Steaua și Dinamo: „Sper să nu vă amendeze pentru că am spus asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 October 2019

FCSB și Dinamo se întâlnesc sâmbătă într-un derby care se anunță incendiar. Emil Săndoi a povestit la GSP Live modul în care a trăit astfel de derby-uri pe când evolua ca stoper în tricoul Universității Craiova sau când era antrenorul echipei oltene. 

„Pentru mine, acesta e un derby. Se joacă Steaua - Dinamo. Sper să nu vă amendeze pentru că am spus asta. 

Îmi aduc aminte că am câștigat cu Steaua, 3-1 la Craiova. Nu o să uit niciodată o întâmplare. Eram în autocar și ne duceam la stadion. Erau vreo 20.000 de oameni în afara stadionului, asta cu o oră și jumătate înainte de start. Ne-am dus la vestiare și când am ieșit pe teren să vedem gazonul, stadionul era plin și alți 20.000 de oameni pe afară.  

Contra lui Dinamo îmi aduc aminte un gol pe care l-am înscris. Am dat din voleu, în stil de atacant. Și când eram antrenor am câștigat cu 3-0 contra lui Dinamo, pe Extensiv”, a declarat Emil Săndoi la GSP Live.

Emil Săndoi (54 de ani) a jucat pentru Universitatea Craiova, echipa cu dezafiliată în 2011, în perioada 1983-1995 și în 1998. A antrenat în Bănie în mai multe perioade: 1999-2000, 2002 (pe Știința) și 2014-2016 (la actuala CS Universitatea).

Citește și:

FCSB - DINAMO // EXCLUSIV Leo Grozavu, amintiri din Derby de România: „Dacă puneai degetul pe Lăcătuș, făcea de zici că ai dat cu parul!”

FCSB - DINAMO // Sar scântei înainte de Derby de România: „Nistor n-ar avea loc în echipa lui Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.