Europa League

CELTIC - CFR CLUJ 2-0 // Gabi Balint, analiză tăioasă după eșecul CFR-ului: „Am fost penibili!” » 3 jucători desființați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 octombrie 2019

Gabi Balint (56 de ani) a criticat prestația CFR-ului, după înfrângerea suferită în fața celor de la Celtic, scor 0-2, în cadrul grupelor Europa League. 

Fostul fotbalist al Stelei s-a declarat dezamăgit în special de Billel Omrani (26 de ani), Mario Rondon (33 de ani) și Ciprian Deac (33 de ani), jucători de la care aștepta mai mult în cadrul acestei întâlniri.  

„Dan n-a mai riscat, așa cum a făcut-o la meciul din Champions League, pentru că nu era un meci care să decidă calificarea și din cauza asta meciul a fost abordat altfel. Au fost mult mai prudenți, n-au mai riscat în atac, n-au mai urcat cu fundașii. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că au avut un procent foarte slab de pase complete, n-au fost în stare să țină de minge, au avut probleme la tranziție. 

Plus că Omrani și Rondon au fost inexistenți, Deac, slab. Nici defensiv nu s-au ridicat la nivel mare, au fost lejer depășiți la nivel unu contra unu. Am văzut o echipă care n-a venit să atace, ci doar să se apere! Plus că am fost penibili cu Rondon la acea fază în care a cerut penalty, deși se vedea de la o poștă că nu l-a atins nimeni. Și la pauză, el avea ceva de împărțit cu arbitrul. Mie mi-a plăcut însă arbitrajul. A fost o prestație slabă, una peste alta a CFR-ului. Mulți jucători au fost sub nivelul lor”, a spus Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // 4 jucători care l-au dezamăgit pe Ilie Dumitrescu: „Scoțienii i-au depășit cam la toate capitolele în această seară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.